τοποθεσια Η Λευκάδα είναι το μοναδικό νησί που μπορείτε να έρθετε με το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας τη γέφυρα συνεχούς ροής που την ενώνει με την Ακαρνανία. Λεωφορεία του ΚΤΕΛ εκτελούν καθημερινά 5 δρομολόγια (4,5 ωρών) από και προς την Αθήνα (378χλμ) ενώ από και προς τη Θεσσαλονίκη (420χλμ), 2 δρομολόγια (7 ωρών) εβδομαδιαίως.
Η υποθαλλάσια σύραγγα Πρεβέζης - Ακτίου καθιστά εύκολη την πρόσβαση στο νησί από τη βορειοδυτική Ελλάδα αλλά και από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (100χλμ).
Η λειτουργία της γέφυρας Ρίου - Αντιρίου διευκολύνει σημαντικά τη σύνδεση του νησιού με την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και με το λιμάνι της Πάτρας (170χλμ), αλλά και από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (100χλμ). Επίσης επισκέπτες απο την Βόρεια Ελλάδα διαμέσου της Εγνατίας Οδού βρίσκονται σε πολύ σύντομο χρόνο στο νησί της Λευκάδας.

Επίσης προς το αεροδρόμιο του Ακτίου πραγματοποιούνται πτήσεις Charter από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο από Αγγλία, Ολλανδία, Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Νορβηγία κλπ.

Σύνδεση της Λευκάδας με τα γύρω νησιά : Από το Νυδρί και τη Βασιλική πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια με ferry-boat για Μεγανήσι, Κεφαλονιά (Φισκάρδο), Ιθάκη (Φρίκες). Επίσης μικρά τουριστικά σκάφη κάνουν εκδρομές στα γύρω νησάκια και τις παραλίες.

google map
View Kydoniesvillas in a larger map

MHTE: 0831K122K658200
© 2007-2020 www.kydoniesvillas.gr | created by: interface-team